BRADATO ČUDO

Joaquin Phoenix kao Charles Manson

18.01.2009 u 21:17

Bionic
Reading

Joaquin Phoenix navodno je odlučio posve se prestati baviti glumom i baciti se u glazbene vode, pa u skladu s tim zadnjih nekoliko mjeseci više nalikuje Charlesu Mansonu ili Grizzlyju Adamsu zahvaljujući bradurini koji je uzgojio

Šarmantnog glumca fotoreporteri su uočili u provodu u Las Vegasu i zabilježili da još uvijek nije odustao od brade. Jedni ga uspoređuju s Grizzlyjem Adamsom, jedni s Charlesom Mansonom, ali kako bilo, nevjerojatno je da je Joaquin prije koju godinu imao svaku ženu koju je poželio.

Posebno je hvaljena bila njegova interpretacija glazbenika Johnnyja Casha u filmu 'Walk The Line' za koju je bio nominiran za nagradu Oscar.

No, nedavno je najavio da se povlači iz filmske industrije, ali njegove prijatelje i poznanike ta vijesti nije razveselila, već još više zabrinula zbog navodnog bizarnog glumčevog ponašanja prošle godine.

Phoenix se prije tri godine liječio od alkoholizma, a uzroci njegova čudnog ponašanja nisu poznati. 'Ljudima koji znaju Joaquina ovo je bila traumatična godina. Svi mu žele pomoći, ali nitko ne može doprijeti do njega. Odbacio je sve što je dobio statusom holivudske zvijezde, odobravanje, pažnju i umjetničku slobodu', rekao je nepoznati izvor za Daily Mail.