TRUDE SE, AL' NE IDE

Jesu li oni najneukusnije odjeven par na svijetu?

26.09.2014 u 09:20

Bionic
Reading

Ne sumnjamo da Kim i Kanye na sebi imaju samo skupocjene krpice, no styling u kojem su izašli potvrđuje da za dobar stil nije dovoljno samo imati novca

Naime slavni par je u posjetu Parizu, a Kim je u jednom danu promijenila čak pet stylinga. Iako su neki bili besprijekorni i nije im se moglo naći zamjerke, styling koji su izabrali za modnu reviju Balmaina svrstao ih je u najgore odjevene parove.


Iako nije nužno to da se usklađuju, Kim i Kanye su zasebno, ali i zajedno odjenuli možda najgore komade do sada. Kim je u uskoj bijeloj čipkastoj haljini nalik vjenčanici midi dužine, natapirane kose i u gležnjačama, zapravo stiliziranim gladijatoricama, te s chokerom oko vrata, izgledala kao nešto između Nefertiti i odbjegle nevjeste. Ovo definitivno nije jedno od njezinih boljih izdanja.

Kanye West, u kaputu s apliciranim vezom, mornarskog štiha, u kožnim hlačama i gležnjačama od baršuna, očito je mislio da spajanje nespojivog uspijeva u svim kombinacijama. Njihov modni miks totalni je modni rašomon te neuspio pokušaj nametanja trendova.