OBJE SU PALE

Jesu li njihova tijela zaista 'stvorena za to'?

03.12.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Sestre Kardashian u svega nekoliko mjeseci javnosti su otkrile sve svoje atribute pozirajući bez odjeće. Prvo su to uradile Kim i Kendall, a potom i Kourtney u visokom stupnju trudnoće

Kourtney Kardashian svoje treće dijete trebala bi roditi za samo nekoliko tjedana, ali to je nije spriječilo da pozira bez odjeće za časopis DuJour poput sestara Kim i Kendall.


Editorijal je organiziran u cilju slave ljepote njenog tijela. Na jednoj fotografiji grudi prekriva samo perjem koje visi s ogrlice, onda je ogrnuta bijelim mokrim platnom kroz koje joj se naziru bradavice i trbuh, a na trećoj se ogrnula bijelim dugim ogrtačem. Kourtney je za editorijal DuJoura fotografirao Brian Bowen Smith.

Najstarija sestra Kardashian smatra da golotinja nije nešto čega bismo se trebali sramiti i da je u svom najboljem izdanju kad je trudna.

'Moje tijelo stvoreno je za to', kaže Kourtney o trudnoći.


Prije nekoliko tjedana starleta Kim Kardashian iznenadila je brojne svoje obožavatelje osvanuvši na naslovnici Paper Magazinea kojom je 'srušila internet'. Za naslovnicu je pozirala skidajući svečanu haljinu okrenuta leđima prema kameri, stražnjicom u prvom planu. Na jednoj fotografiji letio je šampanjac iz boce prema čaši koja joj je stajala na stražnjici.

'A rekli su da nemam talenta. Pokušajte vi balansirati čašu šampanjca na svojoj stražnjici', komentirala je Kim na Twitteru snimanje tog editorijala.