SPRIJEČITE PROBLEM

Jeste li znali da ovo loše utječe na orgazam?

02.08.2013 u 09:13

Bionic
Reading

Rezultati novog britanskog istraživanja pokazali su kako su umor, nisko samopouzdanje, poslovni stres i alkohol najčešći faktori koji smanjuju učestalost orgazama

Također, 16 posto ispitanih muškaraca i 10 posto žena prekinulo bi vezu u kojoj su orgazmi rijetkost, a kod dodatnih 39 posto to bi bio važan faktor prilikom odluke o budućnosti veze.

Zaboravite ljubav i društvo partnera, za svakog šestog muškarca veza ovisi o izvedbi u krevetu, a ostavili bi partnericu koja ih nije zadovoljila u krevetu. Orgazam je toliko važan za svakog četvrtog muškarca te svaku petu ženu da su često postizanje orgazama ocijenili bolje nego zaljubljenost, pokazali su rezultati nedavnog manjeg britanskog istraživanja, a prenosi Daily Mail. Usprkos važnosti seksa za vezu, manje od pola ispitanika potvrdilo je zadovoljstvo učestalošću orgazama.

Rezultati istraživanja, koje je uključilo 3.800 Britanaca, pokazali su kako bi 16 posto muškaraca i 10 posto žena prekinulo vezu u kojoj su orgazmi rijetkost, a dodatnih 39 posto reklo je kako bi im to itekako bio važan faktor prilikom odluke o budućnosti veze.

Iako je 60 posto ispitanika reklo da su jako zadovoljni vezom, ovaj je broj pao za 17 posto kod muškaraca te šest posto kod žena kada su trebali ocijeniti seksualnu stranu svoje veze.

Više pročitajte na stranicama Ordinacija.hr.