PROVJERITE!

Jeste li u ljubavnom životu 'sitcom' osoba?

09.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Još uvijek nemate ozbiljnog partnera, a svaku novu osobu u svom životu uvijek uspoređujete s bivšom? Ako je tako, vi ste sitcom - osoba koja ne može krenuti u novu zdravu vezu, jer stalno želi obnoviti scenarij prošlih ljubavi

Jeste li se ikada osjećali kao zvijezda vlastite romantične komedije, samo bez sretnog završetka? Nažalost, mogli biste biti više od zvijezde sitcoma – osoba koja je sama u dvadesetim ili tridesetim godinama, a koja se su svom emocionalnomživotu oslanja na sjećanja, piše Daily Mail.

Sitcomi su osobe koje ne mogu pronaći pravog partnera jer još žive u scenarijima prijašnjih ljubavi. Nazvane su po popularnom televizijskom žanru, jer njihovi ljubavni životu nalikuju zapletima i raspletima komedija situacije, što im ne dopušta da izađu iz vlastite prošlosti. Ako se u ovome možete pronaći, čini se da niste sami.

U anketi koju je provela britanska stranica za nalaženje partnera, ispitanici su morali navesti razloge zašto još nisu našli pravog partnera, a najpopularniji je odgovor glasio kako se novi partneri ne mogu mjeriti s prethodnima. Čak je 41 posto žena i 39 posto muškaraca reklo da još gaje osjećaje za bivše ljubavi te da se zbog toga teško vezuju za novog partnera. Sitcom osobe stalno traže istu kemiju koju su osjećale s ranijem partnerom i gotovo uvijek prekidaju vezu ako im ona ne donosi ono što su imali ranije.

Dvadeset i četiri posto ispitanih žena objasnilo je da je zauzeto poslom, a 29 posto ispitanika kazalo je da ne voli susrete s ljudima u barovima i klubovima.