CHIC I ELEGANTNO

Jeste li spremni za 'flob'? Ova zavodljiva verzija klasičnog boba već je osvojila trendsterice

14.04.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Ukoliko ste i vi među ljubiteljicama praktičnih bob frizura koje već neko vrijeme ne silaze s ljestvica popularnosti, onda ćete biti oduševljeni još jednom varijantom koja osvaja na prvu

Frizeri su složni kad se radi o bobu, to je ovoga trenutka i dalje uvjerljivo najpopularnija frizura koja neće samo tako nestati.

Ovaj klasični rez i dalje oduševljava trendsterice poput Emilije Clarke, Naomi Watts ili Emme Stone, a njegova praktičnost i svestranost čine ga i dalje itekako privlačnim.

  • +5
Rosamund Pike Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Proljeće je vrijeme kad uvijek poželimo neku promjenu na sebi pa ukoliko ste željeni osvježenja imidža, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za neku od brojnih varijanti.

Nakon mini boba i francuskog boba, tu je još jedna varijanta koja je u kratkom roku sve osvojila, a riječ je o tzv. flat bobu (ravnom), odnosno flobu.

Kao što mu samo ime govori radi se o klasično rezanom bobu s razdjeljkom po sredini, baš kako ga nosi slavna britanska glumica Rosamund Pike ('Nestala') koja briljira u Netflixovoj triler komediji 'I Care a Lot' za što je ove godine nagrađena Zlatnim globusom.

Ova frizura osim što izgleda vrlo chic i elegantno, zavodljiva je i garantirano privlači poglede i idealna je za dame s ravnom kosom te je samo treba dodatno poravnati četkom i sušilom. Ista je frizura viđena i na modnoj reviji kuće Chanel za kolekciju jesen/zima 2021/22.

Flob može biti dulji npr. do ramena ili kraći čak do jagodičnih kostiju - idealan je i za djevojke i žene koje su se odlučile npr. pustiti kosu i ne znaju kako 'izgurati' period rasta kose.

Moderan i laskav rez pristaje svakom obliku licu, a ukoliko se bojite da ćete imati puno posla oko stiliziranja, u krivu ste jer je dovoljno samo nekoliko dodatnih poteza 'peglom'.