NESTAO IZ PONUDE

Idealan kaput za prevrtljive proljetne dane stiže iz Manga, a slavna Olivia Wilde nije mu uspjela odoljeti

14.04.2021 u 10:44

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna da zvijezde s holivudske A-liste, poput običnih smrtnika, obožavaju pristupačne komade s potpisom popularnih high street brendova. Navedeno je ovih dana potvrdila i poznata američka glumica i producentica Olivia Wilde uskočivši u idealan model kaputa za prijelazno razdoblje

U vremenima kada još uvijek ne uživamo u pravim proljetnim temperaturama, laganije verzije kaputa predstavljaju idealan odabir. Zna to i slavna 37- godišnja glumica i producentica Olivia Wilde koja se ovih dana u javnosti pojavila u pastelno zelenom modelu kaputa koji nije djelo razvikanog dizajnerskog brenda, već španjolskog high street diva Manga.

Osim Olivije, naklonost prema komadima s potpsiom španjolskog high street brenda do danas su iskazale brojne slavne dame poput modela Kaie Gerber i Kendall Jenner.

  • +3
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kaput s potpisom brenda Mango za kakvog se odlučila holivudska zvijezda, osim predimenzioniranim krojem, ističe se svježom nijansom zelene. Sastav kaputa čini ga ugodnim i toplim, a samim time idealnim odabirom za hladne proljetne dane.

Rediteljica filma 'Booksmart' u njemu je prošetala gradskim ulicama Londona, a svojim elegantnim izgledom naglasio je njezino casual izdanje u znaku tenisica i tajica. Opuštenog kroja, Ovaj Mangov kaput pristajat će i u kombinaciji s proljetnim haljinama ili borbenim čizmama i komadima inspiriranim muškim stilom odijevanja.

Njegova originalna cijena u prodaji iznosila je tisuću kuna, a zahvaljujući popustu od gotovo 50 posto na stranicama Manga uspio se potpuno rasprodati, no mi smo pronašli njegove slične inačice.