NEŠTO SASVIM NOVO

Jeste li ikada razmišljali o seksu na ovim mjestima?

19.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Kada se iskrice u spavaćoj sobi ugase, potrebno je potražiti neka nova i uzbuđujuća mjesta za seks. Izbor je i više nego šarolik, no prvi korak do nezaboravnog seksa je odabrati pravu lokaciju. Jeste li sigurni da baš to želite napraviti na plaži ili pak u toaletu aviona? Razmislite još jednom, a mi vam donosimo top listu najboljih i najgorih mjesta za seks

Na otvorenom
Precijenjeno: plaža

Jeste li ikada pokušali plesati na plaži? Ako jeste, onda znate da su pokreti na pijesku ili kamenčićima poprilično usporeni i naporni, a isto to pravilo vrijedi i za horizontalni 'ples'. Zadovoljstvo bi lako moglo izostati, a osim toga pijesak vrlo lako dospije do osjetljivih područja te stvori sasvim suprotan učinak, piše Health.com.
Podcijenjeno: šuma
Za razliku od plaže, šuma nije tako često povezana sa seksom tako dobrim da vam se zavrti u glavi. Samim time ćete i od seksa u šumi imati niža očekivanja. Sve što vam treba je vreća za spavanje za dvoje, logorska vatra i partner, odnosno partnerica uz koju ćete se privinuti.

Prilike
Precijenjeno: vjenčanje

Iscrpljeni ste i patite od pretjeranih izljeva nježnosti nakon što vas je više od 150 rođaka zagrlilo i poljubilo nekoliko puta. Uputite se na spavanje te snagu čuvajte za medeni mjesec.
Podcijenjeno: sitni sati subotom navečer
Kada djeca napokon zaspu, makar na 15 minuta, zgrabite jedno drugo. Bit ćete zaprepašteni strašću koja će vas obuzeti te odnijeti u pravcu spavaće sobe.

Površine
Precijenjeno: kuhinjski ormarići

Možda im je visina podešena baš onako kako treba, no uzmite u obzir sve one tvrde kutove koji će izazvati nimalo seksi bolove u leđima. Činjenica je da, bez obzira na pozu, seks je ipak najbolji na mekšim površinama.
Podcijenjeno: tek postavljeni tepih
Ima li boljeg načina da provjerite uklapa li se vaš novi tepih uz ostali namještaj nego da se s partnerom prepustite strasti na toj mekoj površini? Osjećat ćete se kao na samom početku veze, samo s podosta više iskustva.

Seks na brzaka
Precijenjeno: toalet u avionu

Osim što su nevjerojatno skučeni, toaleti u avionu nisu baš reprezentativni primjerak mjesta stvorenog za vrući seks. Zar stvarno mislite da ćete uspjeti u prostoru od svega nekoliko kvadrata uspjeti skinuti odjeću i podići nogu pod pravim kutom, pomalo teško izvedivo, zar ne? Osim nedostatka prostora očekuje vas i ne baš ugodan miris.
Podcijenjeno: prostrani toalet kakvog restorana ili hotela
Dovoljna količina prostora ostavit će vam mjesta za eksperimentiranje, a sama činjenica da radite nešto zločesto i zabranjeno bit će i više nego uzbuđujuća.

Afrodizijaci
Precijenjeno: slatki začini

Zaboravite na brojenje kalorija, no uzmite u obzir na učinak meda koji za vrijeme seksa može imati bolan učinak. Kombinacija meda i trenja lako može rezultirati neželjenom brazilskom depilacijom.
Podcijenjeno: začinjena hrana
Ljute i čili papričice te indijski curry mogu vas dodatno uspaliti. Osim toga, začinjena hrana će spriječiti prejedanje pa ćete biti poprilično raspoloženi za akciju, a ne za spavanje.

Izazov
Precijenjeno: vaš stan, zastori širom razmaknuti

Jedna stvar je da se pokraj prozora zagrlite i poljubite, a sasvim druga je prepustiti se nesputanoj strasti. Možda je činjenica da vas susjedi mogu vidjeti na djelu tog trena uzbuđujuća, no baš i neće biti tako poželjno idućeg jutra kada budete odlazili na posao.
Podcijenjeno: hotelska soba, zastori malo razmaknuti
Nema niti traga susjedima, a postoji nešto posebno uzbuđujuće u činjenici da bi vas netko ipak krišom mogao vidjeti. Dobit ćete potrebno uzbuđenje bez potencijalno neugodnih situacija s poznanicima.