ŠTEDI VRIJEME

Jeste li ga isprobali? Uz ovaj genijalni trik duga kosa će i nakon spavanja izgledati kao da ste došli od frizera

28.01.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Nemate vremena ili sklonosti za oblikovanje duge kose nakon buđenja? Onda navedeno možete učiniti prethodne večeri, jer ovaj trik osigurava da se frizura ne uništi ni nakon spavanja

Kako bi bilo zgodno kada biste navečer mogli oblikovati kosu, a ujutro se probuditi s potpuno istom frizurom? Okretanje po krevetu u stanju je uništiti baš svaku frizuru, pa tako i onu u znaku kovrča ili valova - sve do sada. Društvenim mrežama na čelu s TikTokom kruži prilično pametan trik kako preko noći osigurati kovrče ili valove i ujutro imati svježe oblikovanu frizuru.

@ashmarrie12 One of my hair hacks I’ve been loving #haircare #hairstyles #longhair ♬ Mount Everest - Labrinth

Kako biste osigurali svoju lijepo oblikovanu kosu preko noći, potrebna vam je čarapa. Ali ne bilo kakve, već posebno mekane. Na primjer, pahuljasta pamučna čarapa ili čarapa od kašmira. Što je tkanina mekša, to bolje. TikTokerica koja se krije iza profila @asjmarrie12 podijelila je video na kojem se vidi sa svojim prekrasnim kovrčama. U ruci drži zimsku čarapu koju navlači preko kose. Mekana čarapa štiti kosu preko noći i održava je onakvom kakva jest do sljedećeg jutra.

Da ovaj frizerski trik usitinu pali, ova TikTokerica demonstrirala je sljedećim videom koji prikazuje gotovo identičan izgled kose nakon spavanja.

NEPROLAZNI KLASICI

Poput slavnih ljepotica: Ovo su najljepše frizure za dame zrelije dobi

Pogledaj galeriju