nEODOLJIV SJAJ

Jeste li čuli za 'caramel latte'? Ova hit nijansa posebno dobro pristaje brinetama

19.01.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci svjedoci smo velike popularnosti smeđe boje kose i njezinih bogatih nijansi, a njihova dominacija neće tako lako nestati. Potvrđuje to pojava nove hit nijanse na sceni koja posebno dobro pristaje brinetama

Naziva Caramel latte, ova nijansa dizajnirana je za sve one djevojke s tamnom bazom koje žele zadržati bogatstvo svoje prirodne smeđe boje, ali s dodatnom svjetlinom. Kako biste ju ostvarili, frizerski stilisti preporučuju kombinirani tretman koji je nepogrešiv.

S jedne strane, bojanje. Tehnika koja se naziva miješanje svjetlih tonova koji rade vrlo lagani kontrast između brončanih i tamnih tonova, čime se postiže svijetli i stopljeni učinak bez vidljivih prijelaza.

S druge strane, važno je održavati hidrataciju. Dodavanje svjetla boji idealna je tehnika ako želite dobiti ultra-sjajnu kosu, potamniti boju ili dati refleksije, ali ne i ako želite posvijetliti kosu. To je injekcija sjaja za oživljavanje odsjaja i prirodne boje koja blijedi pranjem, kako bi se izbjegao efekt izrasta i postigla veća prirodnost.