kakva kreacija

Jennifer Lopez u najizazovnijem izdanju: Ubojita haljina djelo je supruge Harisa Džinovića

16.05.2023 u 17:19

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ima novi film. 'The Mother' nije prošao neopaženo, a oni koji su ga pogledali nisu mogli ne opaziti opako izazovnu haljinu u kojoj se glumica pojavljuje. Njezin izgled još zanimljivijim čini činjenica da dizajn kreacije potpisuje modni brend Hamel

Jennifer Lopez redovito privlači pažnju zavodljivim izdanjima, od izazovnog stila odijevanja kojim ističe poznate obline ne odustaje. Na crvenom tepihu, ali i u filmovima redovito se pojavljuje u vatrenim izdanjima, no na snimanju svog najnovijeg filma 'The Mother' Jennifer je odjenula možda jednu od najzavodljivijih kreacija.

Naime, Jenn je nedavno privukla pažnju kada se sa suprugom Benom Affleckom pojavila na premijeri filma 'The Mother', u kojem 53-godišnja Lopez igra glavnu ulogu majke koja odlazi na Aljasku po otuđenu kćer. Tom prilikom par je prošetao crvenim tepihom i otvoreno razmjenjivao nježnosti, a Jennifer Lopez pažnju je privukla i dojmljivom kombinacijom koja je naglasila njezinu zavidnu figuru.

No, gledateljima filma pripremila je pravo iznenađenje – u jednoj sceni filma gdje pleše Jennifer se pojavljuje u haljini u kojoj baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uska, pripijena uz tijelo kreacije beskompromisno ističe njezinu figuru, a poseban detalj je nabrani kroj na stražnjem dijelu koji Jenniferine slavne obline prikazuje u punom sjaju.

Osim Jennifering bombastičnog izgleda haljina je zanimljiva zbog još jednog detalja. Haljinu viđenu na JLo potpisuje modni brend Hamel, dizajnerice Meline Harris – supruge pjevača Harisa Džinovića. JLo je već u nekoliko navrata na svečanim događanjima i crvenim tepisima nosila Melinine kreacije, od plavozelene haljine s prorezima, uskih midi kreacija u boji breskve pa do bijele haljine s prorezima.

Ovog puta Jennifer je zablistala u kreaciji koja nosi naziv Chantal, u puder boji, otvorenih leđa, s vezanjem oko vrata, dubokog proreza i opako nabrane tkanine na stražnjem dijelu.

No, kreacije Meline Haris pronašle su obožavateljice u među brojnim drugim slavnim dama iz Hollywooda. Tako su Hamel haljine ponosno nosile Britney Spears, Jessie J, Paris Hilton, Pamela Anderson i Kate Beckinsale. A nisu im odoljele ni Olivia Culpo i Eva Mendes.

Inače, proboj na svjetsku modnu scenu supruga poznatog pjevača narodne glazbe počela je predstavljanjem kolekcija na Tjednima mode u Miamiju, a jedna od prvih slavnih klijentica ove dizajnerice s beogradskom adresom bila je holivudska diva Sharon Stone.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia