na crvenom tepihu

Jennifer Lopez u izazovnom topu istaknula isklesane trbušnjake

11.05.2023 u 09:10

  • +5

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Slavni par prošetao se crvenim tepihom uoči filma 'The Mother' i otvoreno razmjenjivao nježnosti, a Jennifer Lopez pažnju je privukla i dojmljivom kombinacijom koja je naglasila njezinu zavidnu figuru

Jennifer Lopez i Ben Affleck oživjeli su svoju vezu prije dvije godine, a na jučerašnjoj šetnji crvenim tepihom pokazali su da medeni mjesec za njih još uvijek itekako traje.

Holivudski par prisustvovao je premijeri filma 'The Mother', u kojem 53-godišnja Lopez igra glavnu ulogu majke koja odlazi na Aljasku po otuđenu kćer.

Za tu priliku odjenula je izazovnu monokromatsku kombinaciju krem boje s glamuroznim sjajem, a koja se sastojala od dugačkog kaputa, maksi suknje povišenog struka te senzualnog cropanog topa nalik grudnjaku.

Stajling je upotpunila krem clutch torbicom i otmjenim naušnicama u obliku školjke, a kosu je nosila napola svezanu u rep.

Nakon dugo vremena vidjeli smo je na crvenom tepihu u pratnji supruga, s kojim je otvoreno razmjenjivala nježnosti, a fotoreporteri su ulovili nekolicinu njihovih poljubaca, zagrljaja i romantičnih šaputanja.

popodnevno druženje

Jeans generacija: Jennifer Lopez i Ben Affleck u opuštenoj šetnji uz kavicu

Pogledaj galeriju

Isto jutro par je viđen u opuštenoj šetnji gradom, u kojoj su se počastili kavom. Cijelo vrijeme držali su se za ruke, a uskladili su čak i modne kombinacije, noseći crne majice na široke traperice.