DRASTIČNA PROMJENA

Jennifer Lawrence je neprepoznatljiva s novom bojom kose koja nije za svakoga

02.12.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Oskarovka Jennifer Lawrence iznenadila je fanove novom bojom kose. Mnogima je ovo popriličan šok, obzirom da je godinama vjerna plavoj kosi, no mogla bi ih umiriti pretpostavka da je riječ o perici

Jennifer Lawrence proteklih je godina eksperimentirala s frizurama i bojama, no poznata je po frizuru koji već neko vrijeme njeguje - plavim valovima. Ovaj joj imidž i najbolje pristaje, no zanimanje glumca podrazumijeva i spremnost na promjenu imidža. Katkad je to naglo mršavljenje ili debljanje, a katkad drastična promjena frizure.

Slavna oskarovka nedavno je pristala na promjenu imidža zarad uloge u novom filmu u kojem glumi s vodećim holivudskim imenima. Riječ je o filmu Adama McKaya naziva 'Don't Look Up', a upravo su na filmskom setu za ovaj film Jenniferini fanovi saznali da njihova omiljena glumica ima novi imidž.

Lijepa glumica, koja se prošle godine udala za Cookea Maroneyja, neprepoznatljiva je s novom bojom kose. 30-godišnja Lawrence snimljena je tijekom snimanja novog filma na željezničkoj stanici u Bostonu s novom frizurom koja je izazvala podvojena mišljenja.

  • +9
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Postoji velika vjerojatnost da je riječ o perici, što bi značilo da se holivudska miljenica ipak nije odrekla svojih plavih uvojaka. Lawrence nije potvrdila niti opovrgnula da je riječ o perici, no sigurni smo da paparazzima neće trebati dugo da saznaju pravu istinu.

Ovo nije prvi put da je slavna glumica crvenokosa. Još 2012. godine 'slučajno' je uspjela obojati kosu u crveno, što je zapravo bila nezgoda nakon bojanja kose u plavo, a potom u smeđe.

  • +2
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novi film u kojem glumi Lawrence prikazuje kraj svijeta koji pokušavaju spasiti dvojica astronoma kojima je cilj upozoriti čovječanstvo da Zemlji prijeti potpuno uništenje zbog asteroida koji je sve bliže.

Osim slavne oskarovke, glumačku postavu čine i Leonardo DiCaprio, Meryl Streep i Ariana Grande, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Cate Blanchett, Matthew Perry, Kid Cudi, Himesh Patel, Tomer Sisley i Rob Morgan.