NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

Jelena Perčin Novu će dočekati s bakom u spavaćici

28.12.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Jelena Perčin otkrila je kako joj je najslađe spavati s bakom u krevetu te kako će 2012. dočekati uz njezine priče u spavaćici

Glumica Jelena Perčin za Story je otkrila gdje će dočekati Novu godinu. 'Nakon gotovo deset godina napokon sam uspjela posložiti tako da 2012. dočekam u Konavlima. Promoviram manifestaciju 'Mirisi Božića na Konavlima', a nakon što odradim skupno natjecanje u kuhanju zelene tjestenine, odlazim baki Stani u zagrljaj. Neopisivo volim spavati s bakom u krevetu. To mi je najslađi san. U Novu ćemo ući u spavaćicama i uz njezine priče', rekla je glumica. Osvrnula se i na nedavni razvod od ugostitelja Kristijana Babića. 'Dobar je osjećaj ući u Novu godinu bez partnera i nije mi prvi put', dodala je.

Simpatična Indira Vladić iz Colonije kaže da će u Novu ući puna optimizma i veselja i, naravno, u svjetlucavoj haljini golih leđa. 'Nisam jedna od onih koja vjeruje kako crveno donje rublje donosi sreću, jer se pokazalo suprotno. Barem u mom slučaju', rekla je pjevačica i priznala kako bi ipak voljela da se u novoj godini njezin status slobodne žene promijeni.

Za svoj se pak status nimalo ne brine glumac Andrej Dojkić koji je rekao kako je na novogodišnjim dočecima znao započeti nekoliko romansi istodobno i našalio se kako u 2012. ulazi bez donjeg rublja i s leptir mašnom u ruci.