DOBILA 25 KILA U TRUDNOĆI

Jelena Perčin nakon poroda vitka i u top formi

20.04.2010 u 11:25

Bionic
Reading

Samo 11 mjeseci nakon što je rodila djevojčicu, Jelena Perčin izgleda bolje no ikad, iako je u trudnoći nabacila 25 kilograma viška. Na otvaranju galerije nakita u Cascade Centru pojavila se u uskim trapericama i kratkom sakou, uz začin u vidu štikli

'Nakon što sam prestala dojiti, kada je mala imala osam mjeseci, tijelo se prirodno počelo vraćati u normalu. Krenula sam i na privatne treninge u prijateljevu teretanu, ali isključivo zbog učvršćivanja kože, ne zbog dodatnog mršavljenja', otkrila je za tportal.hr glumica Jelena Perčin.

'Nisam opterećena kilogramima, sada se osjećam dobro, ali dobro sam se osjećala i sa 25 kilograma više, koliko sam dobila u trudnoći', napomenula je Jelena, što i ne čudi, jer je kao trudnica neprestano isticala kako je neizmjerno sretna.

'Ne mislim više pretjerano smršavjeti, jer mi to nije lijepo. Zapravo, uopće ne znam koliko kila imam trenutačno i stanem li u svoje stare haljine, jer ih još nisam isprobala. No mislim da ću ih s dolaskom ljeta moći nositi', ispričala je ta lijepa glumica.