POPUT DIVE

Jelena Perčin izgleda opako dobro

27.06.2013 u 11:13

Jelena Perčin odjevena poput dive

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mara Bratoš/CROATA

Bionic
Reading

Ovoga ljeta modni brend Croata oduševljava luksuznom linijom kaftana u kojem svaka žena uistinu može pokazati svoju senzualnost i ženstvenost

Poznata hrvatska glumica Jelena Perčin u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, jednom od najluksuznijih mjesta za odmor u Hrvatskoj, zablistala je u predivnim svilenim kaftanima Croata. Prelijepa glumica zaštitno je lice kampanje za Croatinu kolekciju kaftana za ljeto 2013. godine.


Jelena Perčin se, snimajući editorijal, potpuno prepustila fotografskom oku naše poznate fotografkinje Mare Bratoš, ujedno i svoje dobre prijateljice te uživala u dobrom društvu.

'Obožavam svilu, a kaftani su predivni. Moderni su i elegantni, a posebno mi se sviđaju oni s cvjetnim uzorcima. Ljeti najviše volim odjenuti nešto lagano i drugačije, nešto što mogu odjenuti u različitim situacijama i za različite prigode. Baš zato što su tako posebni rado biram svileni kaftan u kojem mogu bez imalo razmišljanja produžiti na neku zabavu, piće ili koktel zabavu i biti elegantna', rekla je Jelena Perčin

Kaftani su omiljeni odjevni predmet mnogih žena te je Croata, u skladu s modnim trendovima i željama svojih klijenata, razvila ovaj elegantan proizvod kao dio luksuzne linije CROATA Brijuni namijenjene trenucima uživanja i opuštanja na luksuznim ljetnim zabavama.