DOBITNA FORMULA

Jednostavno izdanje slavne plavuše koje se isplati kopirati

27.07.2017 u 13:34

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller, koju mediji u posljednje vrijeme povezuju s Bradom Pittom, ponovno je modno briljirala, a da to vjerojatno i nije planirala. Što god odjene na sebe, britanska glumica izgleda očaravajuće, pa makar to bile obična košulja i traperice, a mi smo poželjeli kopirati njezinu ležernu kombinaciju

Nakon predstave 'Cat On A Hot Tin Roof' u londonskom kazalištu Apollo, u kojoj glumi fatalnu zavodnicu Maggie The Cat, glumica Sienna Miller odlučila je zastati i pozdraviti okupljene fanove koji su nakon predstave poželjeli slikati se sa slavnom glumicom i od nje tražiti autogram.

Atraktivna engleska glumica uslišila je želje fanova koji su nestrpljivo čekali da osobno upoznaju lijepu Siennu. 35-godišnja ljepotica kazalište je napustila u opuštenom izdanju, no unatoč jednostavnom stajlingu, glumici je pošlo od ruke izgledati savršeno.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Britanka nosila je klasičnu nebeskoplavu košulju i trendi boyfriend traperice koje je pri dnu zavrnula. Sienna, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih glumica te je jedna od omiljenih trendseterica koja uvijek izgleda odlično, i ovoga je puta uspjela svakodnevnu odjevnu kombinaciju pretvoriti u najpoželjniji stajling koji želimo kopirati.