IKONA STILA

Očarala šik stajlingom i torbicom koju svi žele

06.04.2017 u 13:17

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata po stilu koji mnoštvu žena služi kao odlična modna inspiracija, britanska glumica Sienna Miller sve je očarala novim izdanjem na američkoj premijeri filma 'Izgubljeni grad Z'

35-godišnja Sienna Miller, koja u novom filmu tumači lik supruge glavnog protagonista, istaknula je noge u zavodljivoj mini haljini s mnoštvom volana u nježnim žutim nijansama.

Spomenuta haljina dio je aktualne kolekcije proljeće-ljeto modne kuće Chloe, a njoj je pridružila par satenskih štikli zlatnog sjaja. No više od pogleda na skladnu figuru u haljini zanimljiv je bio odabir torbice imena Nile Minaudiere također brenda Chloe.

Ovaj it primjerak torbice apsolutni je hit sezone, o čemu dovoljno svjedoči to da je rasprodana netom nakon lansiranja. Sienna se odlučila za model nijanse nude, a cjelokupno izdanje začinila je valovitom frizurom i make-upom u prirodnim tonovima.

Radnja dramskog filma 'Izgubljen grad Z' vrti se oko britanskog istraživača Percivala Fawcetta (Charlie Hunnam) koji nestaje u potrazi za tajanstvenim gradom u Amazoni 20-ih godina prošlog stoljeća.