MLADOLIKA GLUMICA

Jednostavnije ne može: Nitko ne nosi bazične komade poput Katie Holmes

14.06.2022 u 20:03

Bionic
Reading

Niti jedna od brojnih casual kombinacija Katie Holmes ne djeluje pretenciozno, a u većini slučajeva riječ je o spoju klasičnih odjevnih komada koje zvijezda serije 'Dawson's Creek' nosi na takav način da ih preko noći uspijeva učiniti čistim modnim trendom

Tajna stila 43-godišnje glumice prvenstveno leži u načinu nošenja bazičnih odjevnih komada. Traperice i obična bijela majica u ljetnoj sezoni postale su njezinim omiljenim odabirom, no navedenu kombinaciju svaki je put uspjela učiniti posebnom, bilo uz pomoć originalnog modela jakne, bilo neočekivanog odabira obuće, a navedeno je ovih dana ponovo potvrdila.

Poput brojnih zvijezdi iz holivudske industrije, Holmes je uveličala novo izdanje filmskog festivala Tribeca u New Yorku, na kojemu je osvanula u još jednom stajlingu u duhu minimalističke elegancije.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Da su jednostavna modna rješenja nerijetko i najbolja, potvrdila je kombinacijom klasične bijele majice i svijetlih traperica vintage izgleda, uz koje je parirala sjajni primjerak laganog kaputa u kremastoj boji, dok je odabir obuće činio klasični par loaferica s četvrtastim vrhom.