ZIMA SA STILOM

Jednostavna haljina koju možete nositi na više načina

06.12.2016 u 08:00

  • +13

Trendi slip haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon što smo u ljetnim mjesecima svjedočili ogromnoj popularnosti slip haljina, vladavinu uspješno nastavljaju i u aktualnoj sezoni potpomognute toplim zimskim krpicama

Takozvane slip haljinekoje su vrh popularnosti doživjele u modnim 90-ima, uglavnom su od svile i tankih naramenica zbog čega neodoljivo podsjećaju na skupocjene spavaćice. Nakon modne dominacije 1990-ih, slip haljine ponovno su se našle u fokusu javnosti protekle sezone, a vladavinu nastavljaju i u aktualnoj.

Sudeći prema kolekcijama poznatih modnih brendova, slip haljine najpoželjnije su u kombinaciji s uskim vestama, majicama i dolčevitama, a odlično će funkcionirati kao tunike prebačene preko traperica ili hlača širih nogavica.

Iako je slip haljina zbog tankog materijala rezervirana za toplije mjesece, u ovim će kombinacijama djelovati iznimno dobro i trendi u zimskoj sezoni. Outfit formulu slip haljine i uskih krpica poput dolčevita već su isprobale mnoge zvijezde ulične mode, ali i slavne ljepotice koje se često mogu vidjeti u njima u casual i svečanim prilikama.

Osim što će slavni primjeri poslužiti kao prava inspiracija za nošenje slip haljina u zimskoj sezoni, američki InStyle također nudi par dobitnih outfit formula.

Kao odlična alternativa crnoj uskoj haljini pokazat će se mornarskoplavi modeli u kombinaciji s rebrastim vestama ili dolčevitama u bež nijansi u zimskim mjesecima.

Uske crne majice s trendovskim zvonolikim rukavima odlično će se uklopiti u slip haljinu maslinastozelene nijanse.

Za modne klasičarke crna slip haljina siguran je odabir, a u kombinaciji s prugastom majicom ili onom neočekivanog i efektnog printa, prema mišljenju InStylea, ove sezone posebno ćete se istaknuti.

Ljubiteljicama minimalističkog pristupa modi svidjet će se outfit formula od tople veste ili majice u sivoj nijansi ispod slip haljine kariranog printa u crnim i bijelim tonovima.