IZGLEDA ODLIČNO

Jednostavan, a tako elegantan: Lijepa kraljica ponovno oduševila stajlingom

05.12.2018 u 13:19

Bionic
Reading

Kralj Felipe i kraljica Letizia od Španjolske otvorili su izložbu 'Poezija demokracije, slika i suprotnosti tranzicije' u Nacionalnom muzeju umjetnosti u Madridu, a lijepa kraljica je svojim stajlingom ponovno izazvala veliku pažnju medija

U posljednje su vrijeme u kraljevskim obiteljima dva u jednom odjevni komadi veliki su hit. Kaputi-haljine i sako-haljine savršeni su hibridi koje članice kraljevske obitelji rado i često odabiru za službena događanja, jer istovremeno izgledaju elegantno, ženstveno i profinjeno - upravo onako kako se od jedne kraljice, princeze ili vojvotkinje očekuje da izgleda.

Za isti stil odlučila se nedavno i španjolska kraljica Letizia koja se kralju Felipeu pridružila na otvaranju izložbe slika u Nacionalnom muzeju umjetnosti u Madridu. Lijepa kraljica plijenila je elegancijom u sivoj haljini na preklop midi kroja s plisiranim detaljem i ovratnikom po uzoru na sako.

  • +24
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vrlo jednostavnu, a opet vrlo elegantnu i ženstvenu haljinu 46-godišnja kraljica je upotpunila klasičnim crnim salonkama s potpisom modne kuće Prada, crnom Hugo Boss torbicom s ručkom i decentnim naušnicama od bijelog zlata i dijamanata s potpisom modne kuće Chanel, a haljinu je kraljica začinila i tankim crnim remenom koji je dodatno istaknuo njezin tanašni struk.