ODUŠEVILA STAJLINGOM

Lijepa kraljica nije odoljela haljini od 700 kuna s potpisom brenda koji obožavaju i Hrvatice

29.11.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske ponovno je oduševila javnost svojim izborom stajlinga. Umjesto haljine s potpisom luksuzne modne kuće, koju si itekako može priuštiti, lijepa kraljica je odabrala pristupačnu kreaciju koja košta nešto više od 700 kuna

Španjolski kralj Felipe VI i kraljica Letizia ugostili su u kraljevskoj palači u Madridu kineskog predsjednika Xi Jinpinga i prvu damu Peng Liyuan. Nakon službenog dočeka kraljevski i predsjednički par posjetili su operno kazalište Teatro Real, a uvečer je za kineskog vođu i prvu damu u palači organizirana svečana večera.

Kao i u španjolskim, tako i u svjetskim medijima najviše pažnje izazvala je lijepa kraljica. Sve je zanimalo što je odjenula za tu prigodu, a ona je još jednom ugodno iznenadila svojim odabirom.

  • +23
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

46-godišnja kraljica, poznata po svom istančanom modnom ukusu i modernom stilu odijevanja koji se razlikuje od uobičajenog odijevanja na kraljevskom dvoru, unatoč pozamašnom iznosu na bankovnom računu i mogućnosti da nosi redom skupocjene dizajnerske komade, već je nebrojeno puta dokazala da se stil ne kupuje novcem.

Španjolsku kraljicu već smo ranije viđali u odjeći s potpisom pristupačnih high street brendova poput Manga i Zare, po čemu se uvelike razlikuje od većine drugih plemkinja, a sada je ponovno oduševila svojom skromnošću, odabravši nježnu ružičastu midi haljinu s izvezenim cvjetnim detaljima popularnog brenda Asos, čija cijena iznosi oko 770 kuna.

Cjelokupan stajling kraljica je zaokružila nude salonkama i clutch torbicom te naušnicama od kamenčića u ružičastoj i zelenoj boji i ružičastim kaputom, dok je kosu nosila podignutu u elegantnu nisku punđu.