Poliklinika Manola

Jedna od najprestižnijih poliklinika u Hrvatskoj proslavila je dugogodišnju tradiciju i novi početak na atraktivnoj lokaciji

10.11.2023 u 16:57

Bionic
Reading

Poliklinika Manola proslavila je preseljenje na novu atraktivnu lokaciju, a slavlju su prisustvovali partneri Poliklinike te brojne osobe iz javnog i društvenog života metropole

Poliklinika Manola, specijalizirana je poliklinika za dermatologiju, kardiologiju, podologiju i kozmetologiju, s dugogodišnjom tradicijom i holističkim pristupom u liječenju pacijenata. Prije nekoliko mjeseci, Poliklinika je preselila u novi suvremeni prostor, u okruženje luksuznog kompleksa Parka Kneževa, na jednu od najprestižnijih lokacija u centru Zagreba. Vlasnica Poliklinike je prim. dr. sc. Ivana Manola, dr. med, a iskusan tim ljudi koji okuplja Poliklinika već duže od desetljeća prvi je i omiljeni izbor među brojnim pacijentima.

Preseljenje Poliklinike na novu lokaciju bio je povod, ali ne i jedini razlog za proslavu. Dugogodišnja tradicija, vrhunska tehnologija i sveobuhvatni pristup u liječenju, samo su neki od razloga zašto je Poliklinika Manola već godinama sinonim za jedinstvenu zdravstvenu oazu.

Svečanom eventu odazvale su se brojne osobe iz zagrebačkog javnog i privatnog života, a doktorica Ivana Manola ovim povodom izjavila je: 'Preseljenje na novu lokaciju za nas označava svojevrsni novi početak, ali i kontinuirani razvoj te posvećenost pružanju visokokvalitetne zdravstvene skrbi našim pacijentima. Zahvalila bih ovom prilikom svim prijateljima i partnerima Poliklinike na podršci, a prvenstveno timu Poliklinike, bez kojeg bi cijeli ovaj put bio puno teži'.

Svečana proslava održala se u luksuznoj atmosferi novootvorenog prostora Poliklinike uz podršku dugogodišnjih partnera. Event je okupio sudionike iz raznih sektora, uključujući financijski, marketinški, područje medicine i znanosti.

Detaljnije informacije i sve usluge Poliklinike Manola možete pronaći na njihovoj web stranici, a kako biste ostali u tijeku sa svim novostima i aktualnostima, možete zapratiti njihov Instagram profil.