FASHION GURU

Barbara je ovoga puta doslovno shvatila riječi 'Kod nas doma' i odjenula se kao da je zavaljena na kauču u dnevnom boravku te lista Vogue i mazi cucka

  • 12.03.2021 u 14:15

  • Bionic
    Reading

    Stajling Barbare Kolar u emisiji 'Kod nas doma' nije impresionirao našeg modnog kritičara Fashion Gurua. Čini se da je doslovno shvatila riječi iz imena emisije i odjenula se kao da je zavaljena na kauču u svom dnevnom boravku

    Popodnevnu emisiju HRT-a, koja je ponekad čak i zanimljiva, vodi već uigrani tim, Barbara i Iva. Ima tu svega, ali, ajmo reći, drže neku kvalitetu.

    Emisija se zove 'Kod nas doma', a Barbara je ovaj put doslovno shvatila te riječi i odjenula se kao da je zavaljena na kauču u svom dnevnom boravku. Znam žene koje i doma nose štikle, tj. visoke pete, jer su tako naučile, a ima i onih koje su doma itekako sređene, tako da ne vidim neku razliku između Barbarinog i njihovog kućnog izdanja.

    Naravno, osim što je Barbara ipak na televiziji, a ne u svom dnevnom boravku, u kojem lista Vogue i mazi cucka. Dakle ovaj put, koliko god to bio interesantan stajling za neku ležerniju prigodu, za televiziju bi trebalo nešto ipak drugačije, a možda i konzervativnije, tako da se, ako ništa, slaže s HRT-om.

    • +4
    Barbara Kolar Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.