NOVI TRENDOVI

Jedine traperice u kojima ćete bez imalo truda izgledati vitkije ove su sezone apsolutni hit

29.01.2020 u 06:33

Bionic
Reading

Traperice koje su kao stvorene za nas i ističu najbolje atribute nije lako naći, pa se mnogi čvrsto drže uhodanih modnih rješenja i nerado eksperimentiraju novitetima

Ipak, ako želite isprobati neke nove trendove, donosimo pregled najnovijih koji će vladati ove godine kad je u pitanju vječiti jeans.

Go green!

Traperice kakve su se nosile u 90-ima velika su modna inspiracija i ove godine pa nećete pogriješiti ako se odlučite za takvu investiciju. Vintage denim koji poštuje održivost i ekološke principe novi je veliki trend, a vidjeli smo takve modele i na modnoj reviji kuće Givenchy. Hoće li to postati standard, ostaje nam da vidimo, no neovisni brendovi već su se okušali na ovom polju, poput londonskog ELV Denima i brenda RE/Done, koji je već surađivao i s Levi'som. Potom su tu brendovi poput Everlanea i njegove politike tzv. radikalne transparentnosti koja pokriva trošak proizvodnje, ali i etičke izvore svakog proizvoda.

Bootcut modeli

U velikom stilu vratile su se na modnu scenu, a mnoge su ih zaljubljenice u modu vrlo rado prigrlile jer svaku figuru čine vitkijom i mršavijom. Kuća Celine već je lansirala svoj idealni model Serge, a koji na najbolji način utjelovljuje duh 70-ih, kad se slavila ženstvenost figure. Ni ne sumnjamo kako će se sve varijante popularnih bootcut modela i srodnih im trapezica ovoga proljeća i ljeta itekako nositi, a osobito dobro izgledaju u kombinaciji s platformama i lepršavim boho bluzama. Već ih rado nose i poznate ljepotice poput Belle Hadid ili modne ikone Meghan Markle.

35 JESENSKIH FAVORITA

Izdvojili smo udobne i chic traperice iz high street trgovina u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Pogledaj galeriju

Traper na traper

Trend koji se počeo sramežljivo pojavljivati unazad nekoliko sezona bit će u fokusu i ovoga proljeća. Donedavno nezamisliva kombinacija all denim postala je itekako poželjna među poznatim ljepoticama koje ovakve riskantne outfite nose s puno stila te kulerski podižu zgodnim modnim detaljima.

Personalizirani detalji

Poznate modne kuće Alberta Ferretti, Marc Jacobs i Paco Rabanne u svoje su kolekcije za proljeće/ljeto 20120. uvrstile i kreacije od denima nadahnute vintage stilom, poput tradicionalnog patchworka, uočljivih šavova, aplikacija...