nezapamćen uspjeh

Jedine tenisice koje ove godine svi žele imati

24.03.2017 u 11:33

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu svjedočimo velikom interesu modne javnosti za nošenjem tenisica. Modeli tenisica Nike i Adidas čest su prizor u gradu, a brend Puma vladar je modne scene aktualne sezone što ponajviše može zahvaliti suradnji sa slavnom pjevačicom s Barbadosa

Sudeći po podacima modne platforme Lyst, proizvodi brenda Puma strelovitom se brzinom penju na sam vrh modne ljestvice.

Nova kolekcija Fenty koju potpisuje slavna Rihanna predstavljena je u sklopu pariškog tjedna mode, a netom nakon toga zabilježen je strelovit rast prodaje Puminih proizvoda za 88 posto; prošlotjedni podaci pokazuju porast pretraživanja za 22 posto na modnoj platformi Lyst.

Osim toga, dva uzastopna dana ovoga mjeseca jedna je osoba pretraživala pojam 'Fenty' svakih 7,56 sekundi. Kao rezultat Rihannine megapopularne kolekcije Puma je trenutačno najuspješniji sportski brend na modnoj platformi Lyst; ostavila je iza sebe Nike i Adidas kao najveće konkurencije drugi tjedan zaredom.

I dok Pumina popularnost u modnom svijetu nesumnjivo raste u vrijeme lansiranja kolekcije Fenty, sve češće vidimo slavne trendseterice u njenim klasičnim modelima Match, Basket ili Suede.