VJERNE KLASICI

Jedina modna kombinacija koja je baš uvijek u trendu

24.05.2017 u 13:19

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s odjevnim komadima poput balonera ili male crne haljine, dnevna izdanja stvorena od bijele košulje ili majice u paru s trapericama kombinacija je kojom ne možete pogriješiti

Spomenutoj modnoj formuli u posljednje vrijeme ne može odoljeti mnoštvo slavnih dama.

Na dnevnom promoviranju filmova u Cannesu glumice poput francuske dive Isabelle Huppert i zvijezde serije 'Kuća od karata' Robin Wright tako su se pojavile u klasičnom spoju bijele košulje i traperica.

Da je bijela košulja itekako moćan odjevni komad, potvrđuje i slavna dizajnerica Carolina Herrera, a ne prestaje ih stvarati od svoje premijerne kolekcije iz 1981. godine.

Objavu dijeli FamaToday (@famatoday)

'Obožavam bijele košulje jer mi daju osjećaj sigurnosti. Možete ih nositi uz bilo što. Svatko se svojim načinom na koji nosi bijelu košulju može razlikovati od drugih. Dizajniram bijele košulje otkad znam za sebe i još mi nisu dosadile', priznala je dizajnerica za magazin Vogue.

Visoko mišljenje o njoj dijeli i legendarni Karl Lagerfeld, a svojedobno je na pitanje koji bi odjevni komad smjestio na prvo mjesto bez zadrške odgovorio da se radi o bijeloj košulji.

Kao što je slučaj sa spomenutim odjevnim komadom, klasičan status podjednako ima obična bijela majica koju mlađe dame poput glumice Emme Roberts te manekenki Karlie Kloss i Gigi Hadid u dnevnim izdanjima vješto kombiniraju s trapericama visokog struka.

  • +8
Bezvremenska kombinacija na slavnim damama Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Osim slavnih dama, pred nepogrešivom modnom formulom očekivano je pokleknulo mnoštvo utjecajnih modnih blogerica.