iz sezone u sezonu

Jedina jakna koja nikad ne izlazi iz mode

11.10.2018 u 06:35

Bionic
Reading

S godinama staža na modnoj sceni kožna jakna postala je neupitan klasik i sastavni dio kolekcije u ormaru

Kožna jakna u svim svojim inačicama godinama ne prestaje fascinirati modnu industriju pa kao odjevni klasik i ove sezone tradicionalno krasi police trgovina.

Nalik proteklim sezonama, jakne bajkerskog šarma od sjajne ili brušene kože očekivano su najzastupljenije, a osim u klasičnom spektru, popularne bajkerice danas je moguće pronaći u mnoštvu upečatljivih boja i uzoraka, poput zmijskog, koji je nesumnjivo jedan od najpopularnijih ove sezone.

ULIČNA MODA

Trendseterice sa špice dokaz su da je životinjski print sve što trebate ove jeseni

Pogledaj galeriju

Predimenzionirane kožne jakne u duhu 80-ih te s detaljima poput naglašenih ramena i remena oko struka i ove sezone nećemo zaobići, kao ni tople verzije kožnih jakni ukrašenih krznenom podstavom.

Zahvaljujući ogromnoj popularnosti jakne Velocite švedskog brenda Acne Studios, koja je svijetu predstavljena 2015. godine, modeli kožnih jakni ukrašenih krznenom podstavom, po svemu sudeći, postali su novi modni klasik.

  • +6
Trendseterice u hit jakni Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Popularni high street brendovi poput španjolske Zare i ove sezone ponudu su obogatili različitim inačicama kožnih jakni inspiriranih hit modelom Velocite, a osim u standardnoj crnoj verziji, stižu u neodoljivim zemljanim tonovima brušene kože i s kontrastnim krznom koje imitira ovčje.

  • +40
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ukoliko ove sezone odlučite investirati u jaknu od prave kože, nećete požaliti jer su postale neprolazni modni klasik, a zahvaljujući svestranosti idealno će se uklopiti u svačiji stil i osmišljenu kombinaciju.