KAD SE PRETJERA...

Je li ovo najgori modni promašaj na dodjeli MTV-jevih nagrada?

15.04.2013 u 10:22

  • +10

Najbolje i najgore odjeveni MTV Movie Awards

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Brojni poznati potrudili su se da bi stajlingom zasjali na dodjeli MTV Movie Awards u Hollywoodu. Neki su išli toliko daleko da su stavili cigaretu na glavu, drugi su igrali na boje, a jedan dio, naravno, na eleganciju i crno

Od Snookija do Kim Kardashian, mnogi su došli pogledati tko će otići kući sa zlatnom košarom kokica, no nije riječ o Oscaru pa se mnoge zvijezde opuste i odjenu ležernije. Sjetimo se samo Kristen Stewart i njenih tenisica na prošlogodišnjoj dodjeli.

Priliku da pokaže eleganciju nije propustila reality zvijezda Kim Kardashian pa joj se u crnojhaljini Saint Laurent nema što prigovoriti. Elegantna je bila i Zoe Saldana u dugačkoj haljini koja je otkrila njezinu savršenu liniju, no Kylie Minogue svojom haljinom kao svojevrsnim miksom pop arta nije baš oduševila. Glumica Hana Mae Lee je pak šeširom u obliku cigarete odlučila skrenuti pažnju s haljine.


Na ceremoniji su se izredale standardne nominacije od najboljeg poljupca do najbolje tučnjave, no mi smo odlučili prokomentirati stajlinge od kojih su mnogi zaslužili čistu peticu, ali ima i ekstravagancije. Na vama je da procijenite što vam se sviđa, a što ne, i tko je zasjao, a tko podbacio.