SAMO NA ŠPINATU

Je li ovo najbizarnija dijeta slavnih?

07.05.2013 u 12:11

Bionic
Reading

Beyonce je na dijeti s javorovim sirupom i limunom, Mariah Carey jede samo ljubičaste namirnice, no popis bizarnih prehrambenih slavnih ne prestaje. Glumica Alice Eve, koja u novim 'Zvjezdanim stazama' igra ulogu dr. Carol Marcus, tjednima je jela samo špinat

Čini se da je glumica Alice Eve dovela na novu razinu prehrambeno ludilo u Hollywoodu priznavši da tjednima nije jela ništa osim špinata. Sve to odricanje bila je priprema za ulogu dr. Carol Marcus u filmu 'Star Trek: Into Darkness'.


Na pitanje kako se sprema za tu ulogu, britanska je glumica izjavila: 'Jedino što mogu otkriti je da nekoliko tjedana nisam jela ništa drugo osim puno špinata. Morate imati tijelo koje izgleda spremno za borbu', rekla je u razgovoru za The Telegraph.

31-godišnja Alice kći je glumca Trevora Evea, poznatog po ulozi inspektora Petera Boyda u BBC-jevoj dramskoj seriji 'Waking Dead', i glumice Sharon Maughan.

Iako je Alice već glumila u filmovima 'Men In Black 3', 'Seks i grad 2' te 'She's Out Of My League', uloga u 'Zvjezdanim stazama' može je uvesti u prvu glumačku ligu. Pojedinosti o njezinoj ulozi nisu poznate, ali vjeruje se da je njezin lik nova ljubav kapetana Kirka.

Dijeta sa špinatom samo je jedan od ekstremnijih holivudskih režima - trenutačno je jako popularno 'zeleno čišćenje' koje predvodi Madonnina bivša osobna trenerica Tracey Anderson. Čišćenje uključuje doručak koji se sastoji od soka od kelja, špinata, cikle te pirea od jabuka.

Anderson, također zaslužna za transformaciju prehrambenog i fitnes režima Gwyneth Paltrow, preporučuje kokosovu vodu prije vježbanja.

'Pojedete li pecivo ili špagete prije vježbanja, nećete sagorjeti puno masnoća', kaže Tracy. 'Pojedite dvije žlice proteina u prahu pomiješane s vodom i kokosovom vodom i masnoće će se brže topiti te ćete postići trajne rezultate.'