NEOBIČNE NAVIKE

Je li moguće da muškarci nose iste gaćice danima?

14.02.2014 u 11:51

Bionic
Reading

Neobične navike muškaraca već su se puno istraživale, a u ovoj studiji nisu se baš iskazali po pitanju brige o svom donjem rublju

Studija britanske tvrtke Littlewoods.com pokazala je da se muškarci u prosjeku ne odriču omiljenih gaća sedam godina, bez obzira na to u kakvom su stanju.

Nadalje, oko 22 posto muškaraca priznalo je da ne mijenjaju gaće svaki dan te sedam posto njih nosi iste i tri dana

Najveći 'grešnici' ispali su muškarci na sjeveru Irske gdje oko 6 posto ispitanika smatra da je sasvim u redu nositi isto donje rublje tri dana. Slična je situacija i u Londonu i Walesu, gdje se tako izjasnilo oko 5 posto muškaraca.

Oko 59 posto žena reklo je da primjećuje to kod svojih partnera pa su neke od njih odlučile da upravo donje rublje bude poklon za Valentinovo. Jednako tako se trećina muškaraca oslanja na svoje partnerice da će im kupiti novo donje rublje, a 36 posto kaže da godišnje kupe samo jedne nove gaće.

Mlađi muškarci od 25 do 34 godine, koji žive s roditeljima, prepuštaju tu brigu svojim majkama.

Oni koji sami nabavljaju donje rublje ne žele kupiti bilo koji model. Oko 16 posto ispitanih muškaraca priznaje da osim na model gaća paze i na boju i na brend.

Na prvom mjestu omiljenih modela nalaze se bokserice s 51 posto, a zatim klasične gaće s 20 posto, iako se devet od 10 žena zgrozi kada vidi muškarca u njima.