PRONAŠLA INSPIRACIJU

Je li Meghan Markle kriva za neočekivani modni iskorak Kate Middleton?

23.03.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, jedna od najomiljenijih članica engleske kraljevske obitelji, za mnoge je veliki modni uzor, a kritičari joj često zamijeraju konzervativan stil i nedostatak modne odvažnosti

Zanimljiv stajling u kojem se Kate Middleton pojavila prilikom posjeta areni Copper Box olimpijskog parka u Istočnom Londonu kako bi prisustvovala događanju u organizaciji SportsAida – nacionalne humanitarne organizacije kojoj je cilj pomaganje novim generacijama prvaka Olimpijskih, Paraolimpijskih i igara Commonwealth, izazvao je pravu senzaciju.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa 36-godišnja vojvotkinja koja treba roditi za koji tjedan izgledala je fantastično u, za nju, posve neobičnom outfitu: kombinaciji skinny hlača, štikli i elegantnog kaputa nježne krem boje (Goat) ispod kojeg je nosila cvjetnu bluzu (Hobbs).

Radi se o netipičnom outfitu u kakvima nismo imali prilike viđati Kate Middleton koja uglavnom bira klasičnije kombinacije, a oni koji su joj neskloni bi možda rekli i dosadne.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supruga princa Williama najčešće igra na sigurno kad je u pitanju modni stil, a u njezinim ouftitima najčešće prevladavaju haljine A-kroja te rijetko kad modno riskira za razliku od američke glumice Meghan Markle za koju mnogi kažu kako će, nakon što se uda za princa Williama, postati nova modna ikona s engleskog kraljevskog dvora.

Ovaj modni iskorak Kate Middleton sa skinny hlačama, mnogima se baš svidio jer vojvotkinju smo rijetko mogli vidjeti u hlačama, te ponekad u trapericama u neformalnim prigodama.

Modni znalci su se pozabavili ovim stilskim zaokretom te su zaključili kako je Middleton za taj potez zasigurno inspirirala njezina buduća šogorica Meghan Markle koja je Britance, ali i ostatak svijeta oduševila svojim modernim stilom i ženstvenim kombinacijama.

Naime, zgodna Amerikanka koja će se u svibnju udati za princa Harryja, rado nosi hlače u mnogim prigodama slažući besprijekorne stajlinge kao od šale.