MARIJANA BIĆANIĆ ZA DELIGHT

Javnosti je postala zanimljiva zbog svoje veze sa Zvonimirom Bobanom: Lijepa stomatologinja sad je zvijezda modne kampanje

20.04.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon što se razveo od supruge Leonarde, Zvonimira Bobana povezivalo se s lijepom stomatologinjom Marijanom Bićanić. Upravo ona zvijezda je nove proljetne kampanje hrvatskog brenda DeLight

Dolazak proljeća, ali i ukidanje epidemioloških mjera označili su početak nove modne sezone pa su gradske ulice preplavile boje. U moru vječnih klasika, bez kojih ne možemo zamisliti niti jednu prigodu, posebno se ističe domaći brend DeLight, koji je odavno ljubiteljice mode osvojio zbog kvalitete, ali i samog osjećaja kojeg njihova odjeća pruža tijekom nošenja.

Novu, proljetnu kolekciju predstavio je dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight, Ivan Friščić, koja je bogata komadima uz koje će se svaka žena osjećati moćno. Kampanja za novu kolekciju snimljena je u bajkovitoj Opatiji, točnije u Amadria park hotelu Royal, koji je poslužio kao idealna kulisa najljepšeg modnog proljeća. Budući da su stoljećima u ovaj predivan kvarnerski grad bježali najbogatiji pripadnici aristokratskih obitelji, zbog svojih ljepota i kutaka, činio se kao odlična lokacija za oživjeti novu modnu priču.

  • +6
Marijana Bićanić za DeLight Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Atraktivna kolekcija sačinjena je od odijela u bojama sezone – trava zelenoj, fuksiji, žutoj, crvenoj i pastelno ružičastoj, koje itekako mame poglede, neovisno o tome hoće li poslužiti kao saveznici u poslovnim kombinacijama ili specijalnim prigodama uz klasične salonke ili sandale. Tu su i neizostavne kraljice ženstvenosti – haljine, napravljene od viskoze, koje dolaze u atraktivnim šarenim midi i dugim izdanjima, ali i u popularnom polka dot uzorku. Lepršavost, savršeno naglašen struk, divni materijali, uzorci i boje, svakako će plijeniti pažnju.

Zaštitno lice nove kampanje je zagrebačka stomatologinja Marijana Bićanić o kojoj se puno pisalo zbog njezine navodne veze sa Zvonimirom Bobanom.

'Uloga zaštitnog lica proljetne DeLight kampanje za mene je prije svega bila velika avantura u nepoznato. Ivan me vidio u ovoj ulozi na neki svoj način, i kada se spojilo njegovo iskustvo, oko za detalje i moja ljubav prema DeLight odjevnim komadima koje već nekoliko godina rado nosim, nastao je divan projekt na zadovoljstvo cijelog tima', izjavila je Marijana Bićanić.