SUSRET S KRALJEVSKIM PAROM

Janica i Elin Kostelić blistale u domaćim kreacijama

16.03.2016 u 11:50

  • +2

Obitelj Kostelić

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Mehkek/PIXSELL

Bionic
Reading

Povodom obilježavanja 70 godina British Councila u Hrvatskoj, uz uglednog princa Charlesa bile su Janica i Elin Kostelić, za svečanu prigodu odabravši haljine s potpisom Ivana Alduka

Nakon svečane holivudske premijere dokumentarca o Kostelićima, Janica i Elin ponovno su svoje povjerenje iskazale domaćem dizajneru Ivanu Alduku. Za najnoviju svečanost, kao što je obljetnica 70 godina British Councila u Hrvatskoj održana u Muzeju za umjetnost i obrt, Janica i Elin odabrale su koktel haljine, sasvim prigodne za susret s princem od Walesa, koji također nije propustio svečano događanje.

'Poštujući primjereni dress code, Janica se odlučila za petrolej koktel haljinu iz jesensko/zimske kolekcije koja prati liniju tijela i mislim da joj doista jako laska. Decentni rukavići i čipka samo su detalj koji je naglasio ženstvenost ovog modela', otkriva Alduk, dizajner kojem je naša najuspješnija sportašica opet iskazala modnu naklonost.


Dok je Janica odabrala haljinu iz postojeće kolekcije, Elin je zablistala u najnovijoj Aldukovoj haljini koja se tek treba naći u prodaji. Spomenuta haljina kombinacija je postojećih modela te je istaknuta zlatnim detaljima.

'Elin se odlučila za naš hit model u crnoj boji sa suza izrezom, prozirnim rukavima te zlatnim vezom oko vrata. Prikladne dužine, crna haljina idealna je za ovakva i slična događanja te izvrsno pristaje njezinoj svijetloj puti', mišljenja je Alduk, dodavšida je haljina posebna zbog još jednog razloga - gledajući lijepu sportašicu, nemoguće je ne primijetiti zaobljen trbuščić te izgleda da će obitelj Kostelić dobiti još jednu malu prinovu.


Svoje odabire haljina Janica i Elin naglasile su modnim dodacima poput malih večernjih torbi u crnoj boji.