NOSI SE DOMAĆE I U HOLLYWOODU

Janica, Matea i Elin sve očarale u haljinama hrvatskih dizajnera

08.02.2016 u 15:30

Bionic
Reading

Dokumentarni film Brune Kovačevića o Kostelićima, jednoj od najpoznatijih sportskih obitelji, doživio je svoju američku premijeru. U haljinama s hrvatskim potpisom na premijeri su zablistale Janica i Elin Kostelić uz djevojku Brune Kovačevića – Mateu Franić

Janica i njezina šogorica Elin za poseban događaj kao što je pojavljivanje na holivudskom crvenom tepihu odabrale su haljine domaćeg dizajnera Ivana Alduka.

'Suradnja s Janicom i Elin počela je spontano i iskreno jer smo si međusobno lajkali fotografije na Instagramu te tako ostvarili prvi kontakt. Janica je pri prvom posjetu Alduk showroomu znala točno što želi odjenuti i naprosto nije više htjela nijedan drugi model isprobati. Jednostavno, to je bilo to', priznaje Alduk nadodavši: 'Uz njenu svijetlu put i vitku građu crvena toaleta otvorenih leđa s asimetrično naboranim bočnim detaljem i prorezom straga izvrstan je izbor jer naglašava njenu ženstvenost i ističe lijepu figuru. Mislim da je ovaj izbor za premijeru dokumentarca o obitelji Kostelić primjeren i glamurozan. Elin se odlučila za bordo toaletu iz jesensko-zimske kolekcije s dekolteom i rukavićima koja joj super pristaje uz svijetlu put i plave oči. Ženstveno i jako moderno.'

Po riječima dizajnera, Janica je idealna ambasadorica brenda, jer iza sebe ima zavidnu karijeru, a prije svega divna je osoba.

Djevojka redatelja filma Brune Kovačevića odlučila se za raskošnu čipkastu haljinu Matije Vuice. Budući da je Matija za crveni tepih odijevala mnoge zvijezde poput Zrinke Cvitešić koja ju je predstavila u Londonu ili Nives Ivanković u Cannesu, Matea je vjerojatno znala da će dobro odabrati.

Kako nam je rekla Matija Vuica, do suradnje je došlo jer se Bruno Kovačević i njezin partner Jurica Popović poznaju pa se Matea Franić prepustila u njene ruke. 'Odmah smo znale da želimo crnu haljinu i isprobale smo nekoliko varijanti. Matea je kod mene bila prvi put i prelijepa je djevojka, sicilijansko-dalmatinski tip. Objasnila mi je da se radi o crvenom tepihu i da će biti jako glamurozno, pa smo se tako i odlučile za haljinu', rekla je Matija i dodala da se Matea javila nakon premijere te je bila zadovoljna događanjem i haljinom.