FASHION GURU

Jako dosadan stajling zgodne Elizabete Brodić: Šljokičastu haljinu zavezala običnom satenskom trakom - i to zgužvanom

  • 04.09.2019 u 13:47

  • Bionic
    Reading

    S jesenskom televizijskom shemom kreću na malim ekranima i nove sapunice, a zvijezda jedne od njih je Elizabeta Brodić, glumica koja se na predstavljanju serije pojavila u šljokičastoj haljini. Njezin stajling nije nimalo impresionirao našeg dežurnog modnog kritičara te se ipak nada da će se sljedeći put bolje modno prezentirati

    Glumica Elizabeta Brodić, koja će uskoro zasjati u novoj sapunjari, doslovno je zasjala na predstavljanju iste te sapunice. Moram priznati da mi je drago, jer je već malo dosta onih turskih, pa da domaćice mogu i slušati seriju, a ne samo gledati ju. Slušati domaći jezik sa svim svojim naglascima i dijalektima, e to je pravo uživanje, a znate da se odmah pišu peticije ako nisu zastupljene sve regije. Tako uvijek u sinkroniziranim filmovima imaju i Slavonca i Dalmatinca i Zagorca, a to stvarno jedino u crtiću može postojati.

    No da se vratim na zgodnu Elizabetu, a koja je odjenula šljokičastu haljinu na jedno rame i zavezala se običnom satenskom trakom u struku, i to zgužvanom. Iskreno, jako dosadno, pogotovo jer mlada dama, pretpostavljam, ima značajniju ulogu u toj sapunici.

    Bilo bi onda u redu da nas tako zgodna glumica počasti i nekom dobrom kreacijom. Iskreno se nadam da će se sljedeći put ipak malo modno bolje prezentirati.

    U VELIKOM STILU

    Dobro poznati glumaci i neka nova lica: Predstavljena nova domaća sapunica 'Drugo ime ljubavi'

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.