hit model

Izvucite bomber jakne iz dubine ormara jer uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku

25.02.2023 u 16:16

Bionic
Reading

Bomber jakne dolaze u oversized krojevima i posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa širokim i kožnim hlačama, suknjama i pletivom te su savršeno rješenje za malo toplije dane

Bomber jakne prvi put postale su iznimno popularne 2013. godine, kada ih je u prvi plan prometnuo luksuzni brend Gucci. Modne ovisnice tada su poludjele za ovim komadom, no u nadolazećim godinama nekako su pale u drugi plan.

Sada, deset godina kasnije, doživljavaju pravu renesansu i postaju jedan od najpoželjnijih odjevnih predmeta koji bi mogao svrgnuti vladavinu blejzera i puferica. Vrijedi napomenuti i da se vraćaju u ponešto drugačijoj formi jer su uski krojevi definitivno out pa dolaze u trendi predimenzioniranim varijantama raznih tamnijih nijansi.

Ako ste se pitali kako jednu lijepu bombericu uklopiti u svoj stajling, donosimo nekoliko provjerenih varijanti kojima ne možete pogriješiti!

Kombinacija s hlačama ravnog kroja

Ako svoju bomber jaknu odjenete uz traperice ravnog kroja, uspješno ćete upariti dva velika aktualna trenda! Ravan kroj hlača jednostavan je način da postignete iznimno chic izgled nalik profinjenim Francuskinjama, a bomber jakna pružit će dodatnu dozu elegancije, zbog čega ćete ovu kombinaciju moći nositi u gotovo svim prilikama.

Bomber jakna i suknja

Iako su traperice i hlače početak i kraj svake garderobe, ovog proljeća vrlo su popularne suknje. Posebno je in maksi kroj s kojim će bomber jakna tvoriti neodoljivu kombinaciju, a uparivanje traper suknje i kožne bomberice donosi garanciju upečatljivog trendi outfita.

Predimenzionirani modeli

Oversized trend i dalje je neprikosnoveno popularan, a odlična vijest je to da se besprijekorno slaže s novim modelima predimenzioniranih bomber jakni.

Svoju jaknu kombinirajte uz široke hlače, dugačke košulje, velike torbe i sl. oversized modele koji plijene pozornost svojim modernim linijama.

Široka pletiva

Široke pletene veste i džemperi neopisivo su udobni, a zato i toliko obožavani komadi od kojih se zimi teško odvajamo. Istina je i to da ih je poprilično teško upariti u prijelaznom periodu jer ne pristaju uz uske traper jakne ili suženije modele 'kožnjaka'. No zbog svog širokog kroja, bomber jakne savršeno se slažu sa svim mekanim komadima od toplog pletiva.

  • +5
Zarine bomber jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Kape i torbice

Bejzbolske kape trenutno su jedan od najomiljenijih dodataka modnih ovisnica jer tvore opuštenu, cool vibru i time s bombericom čine par iz snova. Za nešto elegantniji stajling svoju novu omiljenu jaknu uparite s vječnim trendom - kožnom torbicom.

Kožne hlače

Ranije smo spomenuli da široke traper hlače izvrsno pašu uz kožnu bombericu, a isto je i s obrnutom kombinacijom. Kožne hlače stalno su u modi i gotovo da ne postoji komad s kojim ih ne možemo uskladiti, a posebno će upečatljivo izgledati uparene s traper bomber jaknom.