Gal Gadot

Izraelska ljepotica ušutkala hejtere: 'Ja imam male grudi i stražnjicu? O čemu vi to pričate?'

25.08.2017 u 12:45

Bionic
Reading

Glumici Gal Gadot prekipjele su prozivke na račun izgleda te je odlučila začepiti usta hejterima koji ju neprestano opisuju kao mršavicu bez oblina

Iako je kino spektakl 'Wonder Woman' zaradio 800 milijuna dolara i postigao svjetski uspjeh, glumicu Gal Gadot, koja u njemu utjelovljuje kultnu junakinju iz stripa, nisu izbjegli negativni komentari, no oni nisu stigli od filmskih kritičara.

Izraelska ljepotica na društvenim je mrežama zaradila negativne kritike na račun izgleda, točnije svojih oblina. Prema mišljenju dijela javnosti, 32-godišnja glumica nema obline potrebne za ulogu putene Wonder Woman, najpoznatije Amazonke iz popularnog istoimenog stripa.

Tamnoputoj glumici dojadilo je slušati uvredljive komentare na račun svojih tjelesnih proporcija pa je za časopis Rolling Stone odlučila odgovoriti hejterima i završiti tu temu jednom za svagda.

'Ako ćemo iskreno, Amazonke su imale samo jednu sisu', izjavila je Gal Gadot, aludirajući na grčku mitologiju, te je dodala: 'O čemu onda vi to pričate? O tome kako ja imam male grudi i stražnjicu? To bi stvarno izmijenilo stvari'.

  • +13
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za poznati časopis našalila se na vlastiti račun, otkrivši s kakvim se sve poteškoćama susrela zbog akcijskih scena koje je bilo potrebno iznova snimiti. U to je vrijeme ljepotica već bila trudna sa svojim drugim djetetom.

Glumica je priznala kako se dvoumila hoće li sretnu vijest podijeliti s ekipom sa seta zbog toga što, kako kaže, nije željela dodatnu pažnju.

Za časopis u kojem je objavljen intervju Gadot je snimila i naslovnicu odjevena u jednostavne bijele traperice i majicu s poderotinama, dok je na rukama nosila statement detalj – oklop-narukvice, baš poput onih kakve je imala u filmu 'Wonder Woman'.

Ljepotica je otkrila i da je u djetinjstvu bila pravi mali dječak, a najviše je vremena provodila u igri sa svojom mlađom sestrom, s kojom je odrastala u gradiću Rosh Ha'ayin u centralnom dijelu Izraela.

'Nismo nikada gledale televiziju. Uvijek smo slušale - uzmite loptu i idite se igrati', rekla je glumica, dodajući da su je roditelji odmalena učili 'da vjeruje u sebe i svoje mogućnosti', a upravo su ju njihove riječi dovele ovdje gdje je danas.