izgleda odlično

Izgleda tako chic: Georgina oduševila izborom haljine, savršene za uživanje u obiteljskim trenutcima

02.06.2022 u 17:35

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez počastila je svoju djecu zabavni obiteljskim danom u Madridu, dok je njezin partner Cristiano Ronaldo trenirao za utakmicu u Ligi nacija. Španjolska ljepotica oduševila je jednostavnom, a efektnom modnom kombinacijom

Španjolska manekenka izgledala je doista prekrasno dok je pozirala na izu fotografija objavljenih na njezinom Instagram profilu. Nasmiješena i odjevena u narančastu košulja haljinu midaksi duljine pozirala je i u društvu 11-godišnjeg Cristiana Ronaldom mlađeg te kćeri Evom (5) i Alanom Martinom (4). Georgina uživa u vremenu posvećenom obitelji, a dragocjeni trenuci s djecom djeluju na nju terapijski nakon dramatičnog rođenja kćeri Belle prije 6 tjedana.

Georgina je izgledala vrlo chic u haljini košulji upečatljivog uzorka dok je pozirala na balkonu hotela Pestana CR7 u Madridu. Pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je kako su ona i djeca uživali 'u divnoj večeri u najboljem hotelu u Madridu, s najboljim pogledom, i u najboljem društvu, a posebno poslijepodne završili su u kinu gledajući Kralja lavova.' Georgina, koja pri svakom svom javnom pojavljivanju jako pazi na stajling ni ovog puta nije razočarala. Narančasta haljina s crno-sivim uzorkom cvijeća te natikače s vrtoglavo visokom potpeticom pristajali s joj kao saliveni, ističući njezinu zanosnu figuru.

Dok je Georgina uživala sa djecom u Madridu, Cristiano se ovog tjedna vratio treninzima s portugalskom reprezentacijom uoči njihove nadolazeće utakmice sa Španjolskom u sklopu Lige nacija. Naime, Portugal želi vratiti naslov nakon što je prošle godine izgubio od Francuske.

Inače, osim Cristiana mlađeg, Eve i Alane, Ronaldo i Georgina roditelji su i Evinog blizanca Mattea (5) koje je 2017. godine rodila surogat majka te njihove novorođene kćeri Belle Esmeralde. U travnju par otkrio šokantnu vijest da im je sin umro pri rođenju, ali da je njihova kći Bella Esmeralda preživjela. Tada su sve pratitelje o tužnoj vijesti obavijestili vrlo emotivnim objavama na društvenim mrežama.

No, čini se kako je par uspio skupiti snage i hrabrosti te nastaviti dalje, a njihovo petero djece snažan su im motiv i razlog da život, koliko je moguće, vrate u normalu.