BRIŽAN OTAC

Ljubav koja mu daje snagu: Cristiano Ronaldo objavio prvu fotografiju s tek rođenom kćerkicom

30.04.2022 u 16:38

Bionic
Reading

Nogometaš Cristiano Ronaldo pokazao je cijelome svijetu putem Instagrama na kojem ga prati 436 milijuna ljudi, svoju tek rođenu kćerkicu, a fotografija je nastala tik nakon poroda na kojem je nažalost izgubio sina blizanca

Iako je posljednjih dana mnogo tuge i crnih misli u obitelji nogometaša Cristiana Ronalda, zbog gubitka sina na porodu, ipak blizanka koja je rođena zdrava mladim roditeljima daje snagu za dalje. Svojom kćerkicom na Instagram profilu pohvalio se sada slavni nogometaš uz prikladan opis 'zauvijek ljubav'.

Crno bijela fotografija, nastala je tik nakon poroda, kada se preporučuje da novorođenče osjeti roditelje kontaktom 'koža na kožu'. Kontakt ‘koža na kožu’ važan je za emocionalno povezivanje majke i oca s djetetom. Dijete osjeća njihovu toplinu i čuje otkucaje njihovih srca što umiruje otkucaje srca i disanje djeteta.

Slavni par još nije otkrio koje ime je dobila djevojčica.

‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće’, objavili su nakon smrti sina, brata blizanca djevojčice s fotografije.

Inače, mama Georgina se prvi put na Instagramu oglasila u petak, objavivši fotografiju Ronalda na kojoj on drži lijevu ruku usmjerenu prema nebu. Bio je to potez posvećen preminulom sinu nakon gola na utakmici s Arsenalom.

  • +3
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia