ISTINSKA STREET STYLE ZVIJEZDA

Izgleda svjetski: Ova dama sa zagrebačke špice svojim bi stajlingom posramila i chic Francuskinje

28.05.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Francuskinje ne slove bez razloga za najbolje odjevene žene svijeta jer nepogrješivo spajaju trendovske krpice s klasičnim komadima uz jak individualni potpis. Kulerska nonšalancija kojom odišu njihovi stajlinzi predstavlja veliku inspiraciju ženama diljem svijeta, pa tako i Hrvaticama

Na zagrebačkoj špici svakim danom svjedočimo zanimljivim stajlinzima prolaznica. Kao i uvijek, pomno paze na svaki detalj, a uz vodeće modne trendove uspješno kombiniraju klasične komade poput bezvremenskog balonera, a ovoga puta svu je pažnju zaokupila dama koja se špicom prošetala u izdanju po uzoru na stajliš Francuskinje.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Na glasu kao jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, dame iz Francuske poznate su po tome da slijepo ne slijede trendove, već investiraju u klasične komade, vole neutralne boje poput plave, crne, bijele ili bež jer se dobro slažu sa svim ostalima, ne pretrpavaju ormar gomilom odjeće i smatraju da nikako ne treba pretjerivati s modnim detaljima.

Zna to i dama sa zagrebačke špice koja je njihov prepoznatljiv stil uspješno utjelovila na zagrebačkoj špici. Posve jednostavnu, a istovremeno elegantnu kombinaciju stvorenu od bijelih traperica, obične crne majice, te sivog sakoa naglašenih ramena, učinila je 'svojom' zahvaljujući dodacima i obući.

Nekoliko slojeva zlatnih ogrlica, model prozirne torbe s crnim detaljima, uz kulerske naočale i dvobojne gležnjače u špic, ovoga puta učinile su je istinskom street style zvijezdom na zagrebačkoj špici.