KRALJICA STILA

Izgleda kao da je upravo sišla s naslovnice

09.09.2016 u 14:24

  • +3

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Modna ikona Olivia Palermo ne zna za modne pogreške, a na Cartierovoj zabavi uoči početka njujorškog tjedna moda ponovo je pokazala jedan od uspješnih stylinga - efektnu kombinaciju topa i suknje od makramea u crno-bijeloj

Lijepa stilistica jedna je od vodećih svjetskih trendseterica, poznata po besprijekornim stylinzima. Nije razočarala ni ovoga puta noseći komade iz ovogodišnje proljetne kolekcije dizajnera Jonathana Simkhaija. Crni top s bijelim detaljima s efektnim naramenicama i sitnim resicama kombinirala je s odgovarajućom suknjom trenutačno jako popularne srednje dužine (koja seže do članka), a koju krase redovi sitnih resica.

Jonathan Simkhai osvojio je prošle godinu američku strukovnu nagrada CFDA, a osim struke njegove kreacije obožavaju i slavne zvijezde koje se u posljednje vrijeme sve češće mogu vidjeti u njegovim ženstvenim kreacijama. Njegova vizija, kako sam ističe, odijevanje je modernih žena koje nemaju standardne manekenske mjere, no svejedno žele izgledati kao da su upravo sišle s piste.

Na ženstvenu kreaciju traženog dizajnera Olivia Palermo znalački je kombinirala bež sandale sa statement remenčićem od zlatnih niti oko gležnja brenda Aquazzura, a look upotpunila jednostavnom frizurom - kosom vezanom u niski rep, upadljivim crnim naušnicama i geometrijskomtorbicom Nathalie Trad.

Modna ikona, koja je nedavno izbacila na tržište svoju treću modnu kolekciju u suradnji s lancem luksuznih robnih kuća Nordstrom, blistala je u društvu supruga, zgodnog njemačkog manekenaJohannesa Huebla

Slavna stilistica otkrila je nedavno u razgovoru za InStyle male tajne svojih izvrsnih odjevnih kombinacija.

'Obično se odjenem sukladno onome što me čeka taj dan. Uvijek je jedna eklektična nota u tome što nosim, ali se trudim uvijek u kombinacije unijeti sofisticirane elemente bilo modnim dodacima ili bojom, barem suptilno', kaže Palermo.

Sundays

A photo posted by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on


Budući da često putuje, izračunala je da u svom stanu na njujorškoj adresi provede svega 160 dana godišnje pa puno pozornosti polaže u pametno kombiniranje odjeće koje nosi sa sobom na putovanja.

'Razradila sam dobar sustav i više mi se ne događa da ponesem premalo, ali ni previše stvari. Uzmem, recimo, kožne hlače i par vesta kako bih ih mogla kombinirati. To vas tjera da uvijek budete svježi i kombinirate različite stvari da ne biste izgledali kao da ste u uniformi. I znate što? Shvatila sam da gdje god da odem, uvijek mogu ući u Zaru, tako da imam rezervni plan ako mi nešto zatreba. Nekad je dobro putovati s malo prtljage jer nikad ne znate što ćete poželjeti odnijeti kući', kaže jedna od najutjecajnijih ikona urbanog stila današnjice.

Sundays ??

A photo posted by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on