ZNA GRECE GHANEM

Izbjegavate suknje A-kroja jer ste uvjereni da dodaju godine? Imamo dobar dokaz da ste u krivu

27.10.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Ime Grece Ghanem, pedeset plus modne influencerice s fantastičnim stilom, dobro je poznato svim zaljubljenicama u modu

Sjedokosa modna ikona iz Montreala ne prestaje nas inspirirati bez obzira jesmo li razigrana 20-i-nešto-godišnjakinja ili smo već zagazili u pedesete.

Oko za detalje, profinjen modni ukus i sklonost eksperimentiranju - sve to čini Grece jednom od najuzbudljivijih plus age modnih ikona.

  • +2
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je u 50-ima, kreativka sa srebrom u kosi ne zazire ni od hrabrih boja, uzoraka, krojeva...

I sve to nosi s puno stila.

Ako niste sigurni biste li trebali nositi suknje A-kroja jer ste u strahu da dodaju godine, genijalan look Grece Ghanem odmah će vas razuvjeriti.

DOBITNA FORMULA

Ovaj model kaputa omiljen je odabir Anne Wintour, a godinama ga nosi na isti način

Pogledaj galeriju

Sjedokosa zaljubljenica u modu kombinirala je smeđi pulover V-izreza sa zanimljivom suknjom i damskim kitten heel cipelama od crne kože sa zlatnim detaljima, kao i torbicom renomiranog brenda Celine. Look bez greške nadogradila je kožnim rukavicama, sunčanim naočalama retro stila i nenametljivim ružem.

Kao i uvijek, i za ovaj je poslovno-elegantni stajling zaradila niz komplimenata.

Inače, u ranijem intervjuu za britanski Vogue Grece je otkrila da razlika između odjeće koju je nosila u 30-ima i danas i nije toliko drastična.

'Uvijek sam voljela hrabre boje i moćne printove', kaže bivša mikrobiologinja te ističe kako je u pedesetima samouvjerenija no ikada. Među stvarima koje bi spasila iz požara odmah ističe svoj kožni trench, torbu Cassette Bottege Venete i traperice Levi's, koje ima od dvadesetih, a dodaje da se njezina garderoba sastoji od kvalitetnih i bezvremenskih komada.