NA DODJELI NAGRADA

Izazovan look: O odvažnom dekolteu Nicole Kidman ne prestaju pljuštati komentari

12.05.2023 u 11:48

  • +3

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nicole Kidman bila je podrška svom suprugu, country glazbeniku Keithu Urbanu na 58. dodjeli nagrada Academy Of Country Music Awards (ACM) u Friscu, Teksas

Slavna glumica bila je itekako zapažena u izazovnom izdanju odjenuvši zanimljivo svjetlucavo odijelo boje terakote i to bez grudnjaka.

Zavodljivi outfit lijepe Nicole (55) nije mogao proći nezapaženo, a ovaj seksi stajling zaokružila je sandalama na visoku petu, jednostavnom frizurom i odličnim make upom. Dašak glamura ovom je zanimljivom looku dao je niz zlatnih ogrlica.

  • +3
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Društvo joj je pravio njezin suprug u elegantnom crnom odijelu s kojim je godinama u sretnom braku, što su potvrdili njihovi zaljubljeni pogledi na crvenom tepihu ovog događanja koje svake godine privuče brojna poznata imena.

Urban je na kraju odnio nagradu za zabavljača godine, pobijedivši nominirane u istoj kategoriji: Lukea Bryana, Kennyja Chesneyja, Chrisa Stapletona i Jasona Aldeana. Istu je nagradu osvojio na dodjeli CMA nagrada u studenom prošle godine.

Inače, dvije velike country zvijezde čija slava doista nadilazi granice žanra, legende Dolly Parton i Garth Brooks, bili su voditelji ovogodišnje ceremonije.