JESENSKI NOVITETI

Izabrali smo 50 trendi komada ispod 500 kuna koje ćete poželjeti imati u svom ormaru

30.09.2018 u 08:15

Bionic
Reading

Ušli smo i službeno u jesen, a ni vrijeme nije na našoj strani, no ako nas nešto veseli, onda je to jesenski šoping! Trgovine su prepune uzbudljivih jesenskih noviteta pa je sada pravo vrijeme da upotpunite svoj ormar s nekoliko trendi komada koji će obilježiti ovu sezonu. Pročešljali smo najnoviju ponudu u popularnim 'high street' trgovinama te smo izdvojili 50 'must have' noviteta do 500 kuna koje morate posjedovati ako vam je imalo stalo do trendova

Ako još uvijek ne znate modnu prognozu za sezonu jesen/zimu 2018., pripremili smo ubrzani tečaj i izdvojili nekoliko ključnih jesenskih komada u koje se isplati investirati. Ovih 50 pristupačnih trendi komada ispod 500 kuna svakako ćete znati iskoristiti, stoga ne zaboravite zaviriti u galeriju i odabrati svoje favorite.

  • +44
50 trendi komada ispod 500 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pitate se što se isplati kupiti? Pa krenimo redom...

1. Karirani sako

Karirani uzorak suvereno vlada već nekoliko sezona, a ništa drugačije neće biti ni ove jeseni. Kvalitetan karirani sako uvijek je dobro imati u ormaru jer pristaje uz gotovo sve i podiže stajling u trenu.

Gdje kupiti?

2. Samteno odijelo

70-e se vraćaju u modu na velika vrata, što znači puno šarenih boho košulja, trapezica i neizostavnog samta. Samtena odijela definitivno su hit jeseni, a najbolje od svega je to što su udobna i kao stvorena za hladne dane.

3. Bakin pulover

Traperice i predimenzionirani puloveri nikad neće izaći iz mode. Što više izgledaju vintage, tim bolje. Nama se svidio ovaj Topshopov retro model s dodatkom kariranog printa.

Gdje kupiti?

4. Kaubojske čizme

Kaubojske čizmice ove jeseni su poželjnije čak i od kariranog uzorka. Trgovine su uistinu prepune raznoraznih modela i nema sumnje kako je ovo komad u koji se isplati investirati novac, a ako ipak niste sigurni u ovaj model, pogledajte koji su sve in, a koji out.

Gdje kupiti?

5. Haljina zmijskog uzorka

Zmijski uzorak ove sezone je gotovo prestigao popularnost printa leoparda, za koji vrlo dobro znamo da je, uz karirani, jedan od najpoželjnijih jesenskih uzoraka. Ako niste njegov ljubitelj, okušajte sreću s jednom ovakvom chic maksi haljinom, u kojoj nećete proći neprimijećeno.

Gdje kupiti?