OVO NISMO OČEKIVALI

Iz ležerne cvjetne 'pidžame' Doris Dragović uskočila u haljinu neobičnog printa

30.07.2022 u 19:04

Bionic
Reading

Sinoć je u Veloj Luci, na koncertu održanom u čast Olivera Dragojevića, nastupila i Doris Dragović i ponovno iznenadila sve svojim modnim odabirom. Iako smo je svih ovih godina navikli gledati u, kako je Fashion Guru rekao, 'demode haljinama', u posljednja dva dana pokazala je da uživa poigrati se s modom

Njezin modni stil odavno je poznat - Doris Dragović rijetko ili čak gotovo nikada ne izlazi iz svojih zadanih modnih okvira, no čini se da se u posljednje vrijeme malo zaigrala.

Nakon što se na generalnoj probi uoči koncerta u sjećanje na Olivera Dragojevića, u Veloj Luci, pojavila u kompletu, tzv. ležernoj cvjetnoj pidžami, s bandanom u kosi, čime je iznenadila i našeg Fashion Gurua, za sam koncert 'Trag u beskraju', na kojem je nastupila pred sam kraj, ponovno je iznenadila.

  • +4
Doris Dragović Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

Ovoga se puta odlučila za široku haljinu na jedno rame, model koji je za ljetne mjesece i vruće noći idealan odabir, no ono čemu se nitko nije nadao od Doris Dragović odabrani je print. Naime, za Velu Luku odabrala je tzv. voćni print - duž crne haljine nalazili su se limuni i naranče, dok je pri samom dnu ušiven dio s volanima.

Sve je upotpunila glamuroznim naušnicama i kosom odignutom od lica, ali ipak spuštenom da joj pada niz leđa.

Doris Dragović Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

Njezinu modnu transformaciju prokomentirao je Fashion Guru, koji je za stajling s generalne probe rekao: 'Ovo je totalno nešto drugo nego što smo navikli gledati na njoj, a navikli smo gledati teatralne haljine koje su uglavnom već demode, koje nosi na svakom koncertu, ali sada nas je sve iznenadila sa ležernom cvjetnom pidžamom.'