DETALJI ČINE RAZLIKU

Ivanka Trump pronašla je odličan način za podizanje stajlinga koji 'pali' svaki put

11.11.2019 u 13:15

Bionic
Reading

Ivanka Trump u srijedu je doputovala u Maroko u sklopu trodnevnog službenog posjeta kako bi u toj zemlji promovirala osnaživanje žena. Desna ruka svog oca, predsjednika Trumpa, ondje je posjetila srednju školu za aeronautiku i družila se s mladim aeronautičarima, zablistavši u jednostavnom, a vrlo efektnom stajlingu

Prva kći Amerike Ivanka Trump, kojoj je Donald Trump dodijelio funkciju više savjetnice, često umjesto svog oca obavlja službene dužnosti i radi na njegovu ugledu. Kao očeva desna ruka, Ivanka je nedavno doputovala u Maroko te se družila s tamošnjim stanovništvom i radila na osnaživanju žena.

Kako kamera prati svaki njen korak, Ivanka u svakom trenutku mora imati savršen javni nastup, ali i izgledati besprijekorno, jer i najbanalniji detalj katkad može odigrati veliku ulogu.

I sami smo svjedoci toga kako odjeća vrlo često može donijeti pozitivnu ili negativnu sliku javnosti o osobama s javne scene, pa je tako njezina maćeha Melania Trump često bila osuđivana zbog neprimjerenog odijevanja, dok se Meghan Markle proteklih mjeseci bori s imidžom rastrošne i razmažene vojvotkinje koju su joj dodijelili Britanci.

  • +12
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: FADEL SENNA / AFP / Profimedia

Ivanka je zato pronašla odličan recept uz pomoć kojeg će izbjeći bijes javnosti i steći još više obožavatelja i potencijalnih glasača na predstojećim predsjedničkim izborima. Tijekom posjeta srednjoj školi za aeronautiku u Casablanci 38-godišnja nasljednica Trumpova carstva zablistala je u jednostavnom bijelom outfitu koji je podigla uz pomoć nekoliko statement komada nakita.

Bijeli top dugih rukava i široke bijele hlače Ivanka je začinila efektnim brošem i pripadajućim naušnicama s dodatkom tirkiza, koji su uistinu odigrali ključnu ulogu. Ivankin stajling odličan je primjer toga kako nakitom možete podignuti i najjednostavniji stajling - učiniti ga zanimljivijim, dnevni ili poslovni stajling prenamijeniti u večernji ili ga učiniti trendovskim.