LJUBAV S FARME

Ivana Paris očekuje dijete s Dinom Bubičićem

24.05.2010 u 21:16

Bionic
Reading

Par koji je svoju vezu započeo na farmi te ju nastavio po završetku realityja već neko vrijeme živi zajedno, a kako otkrivaju njihovi prijatelji, Ivana je trudna te će Bubi ubrzo postati otac

Ivana Paris i Dino Bubičić već duže vrijeme žive u kući s njegovom majkom, a brak je samo logičan slijed njihove ljubavi kojoj je kruna dijete koje bi na svijet, navodno, trebalo doći početkom iduće godine.

Bivša miss Universe s bivšim misterom Hrvatske, kako pričaju njihovi prijatelji, očekuje bebu. Iako ni Ivana ni Dino ne odgovaraju na telefonske pozive, može se naslutiti da još nisu spremni podijeliti sretnu vijest s javnošću.

Ipak, sudeći po nedavnim izjavama, bivši farmeri najavili su vjenčanje, za koje kažu da je samo pitanje vremena i da imaju jako dobru vezu u kojoj nema turbulencija.

Ljubav između 27-godišnjeg Dine i lijepe Ivane rodila se prije godinu dana kad su oboje bili u realityju 'Farma'. Od početnog prijateljstva, zaiskrilo je na zajedničkim druženjima s ostalim sudionicima nakon što je popularni show završio. Ni Ivana ni Dino nisu previše isticali svoju vezu u javnosti, uglavnom se drže samozatajno, tako da i ne čudi što veliku promjenu u svom životu i sretnu vijest – da postaju roditelji – zasad žele zadržati za sebe, piše Story.hr.