NOVI GLUMAČKI PAR

Iva Mihalić ljubi Gorana Bogdana?

27.11.2012 u 17:39

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Sonja i bik' navodno ima novu djevojku, također glumicu

Kako piše Story, Iva Mihalić, ovogodišnja dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta i Goran Bogdan zajedno su od lipnja. 

Zbog duhovitosti, šarma, iskrenosti i dječačkog pogleda, 32-godišnji glumac Goran Bogdan u gledalište Zagrebačkog kazališta mladih, privlači mnoge obožavateljice. Možda je baš time osvojio 27-godišnju Ivu Mihalić, koja je prošle subote primila Nagradu hrvatskoga glumišta za ulogu u iznimno hvaljenoj predstavi 'Rat i mir'.

Iva koja na malim ekranima igra Tinu u serijalu 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer', članica je ansambla Hrvatskog narodnog kazališta i dobitnica Zlatne arene za sporednu ulogu u dugometražnom filmu 'Ćaća'.

Iako se poznaju još od studija na Akademiji dramske umjetnosti, plamen strasti među nadarenim glumcima razbuktao se tek kasnije, a tome je vjerojatno kumovala i bliska suradnja na brojnim projektima u posljednje vrijeme.

Inače, Goran je poznat i po tome što svoj privatni život taji - bio je u vezama s Dainom Oniunas-Pusić Lanom Klingor. Glumac je svojedobno za Večernji list izjavio: 'Ne mogu reći takav sam i takav i hoću to i to. Pa gdje je tu iznenađenje!? Moje su veze samo moja stvar.'