U IZLASKU

Iva Majoli preplanula usred zime

02.12.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Bivša tenisačica Iva Majoli radije vrijeme provodi s obitelji nego na večernjim događajima, ali ipak se na otvorenju salona cvijeća srela s prijateljicom Idorom Hegel

Iako se ne pojavljuje često na društvenim događajima, najbolja hrvatska tenisačica svih vremena Iva Majoli sa svojom prijateljicom Idorom Hegel bila je na otvorenju jednog salona cvijeća i spremno pozirala pokazavši svoj izrazito preplanuli izgled usred zime.


S Ivom je bila i njezina dugogodišnja prijateljica, klizačica Idora Hegel koja je na proljeće rodila drugog sina, a prošlog ljeta, nakon što se vratila s odmora koji je s obitelji provela upravo s Ivom na jahti, susrela se s vrlo neugodnom situacijom. Naime, njezin suprug Jakša Mrčela, 31-godišnji splitski poduzetnik, zajedno s još nekoliko osoba prijavljen je za više kaznenih djela u gospodarskom poslovanju i višemilijunsku štetu.

Na otvorenju je bila i Idorina polusestra Velina, koje se mnogi sjećaju po njezinu hitu iz ranih 90-ih 'Cherry, cherry', a malo manje po činjenici da je prije Lane Banely ona bila u vezi sa Andyjem Barom.